Supplements

donderdag 21 mei 2009


Gisteren, woensdag 20 mei, hebben de leerlingen van 4-5-6 SpW, SpT, IW, EM en EE gedurende 1 uur het beste van zichzelf gegeven tijdens de sponsorloop, georganiseerd tvv Renilde voor Roparun. Het was de moeite om te zien hoe zij dit uurtje al lopend/ wandelend aflegden. Bij sommigen ging het als "van een fluitje van een cent", anderen hadden een mooi gezond,rood kleurtje "opgelopen". Er waren er zelfs bij die zich de blaren op de voeten gelopen hadden. Wat mij betreft "respect" aan al de leerlingen die zich de benen onder het lijf hebben uitgelopen/ gewandeld. Ook hartelijk dank aan al de collega's/ directie die op één of andere manier ervoor gezorgd hebben dat deze sponsorloop mogelijk werd. Een kort rekensommetje geeft weer dat: 127 leerlingen 1040 toertjes (ongeveer 1km) + 8 leerkrachten aan 104 toertjes op hun palmares mogen schrijven. Dit geeft een totaal van 1144 toertjes/km wat overeenkomt met ongever 2x Roparun afstand (516 x2). Dat verdiend wat mij betreft een bloemetje... Nee veel meer een heel boeket.
Proficiat en bedankt aan iedereen. Ik zal aan jullie denken tijdens mijn deelname aan de Roparun.

3 opmerkingen:

liliane spooren zei

Hallo renilde,
Het was echt een leuke vertoning. Leerlingen die inderdaad de longen uit hun lijf liepen en allemaal voor hetzelfde doel: jou door de zware Roparun loodsen.
De inzet van de leerlingen sprak boekdelen: wat een respect voor die van Frans. Zo zie je maar: hier doen we het iedere keer voor!

Vos Carla zei

Hoi Renilde,

ik wens je heel veel succes en sterkte tijdens de Roparun. Ik zal aan je denken (vanuit mijne zetel met mijn duimpjes omhoog). Ik hoor volgende week wel hoe het verlopen is.

Groetjes en tot woensdag,

Carla

Bielen Claire zei

Hoi Renilde,
Mijn gezin en ik willen je van op afstand steunen en wensen je alle succes toe. Ik heb véél bewondering voor je moed en doorzettings vermogen, meestal hoor je dan dat er geen andere keuze is,dat je vooruit moét maar je dan ook nog inzetten voor anderen te kunnen helpen is fantastisch. Ik hoop dat jij en al je lotgenoten een mooie toekomst tegemoet gaan en nog héél véél goede en gezonde levensjaren voor de boeg hebt! Eigenlijk is dat opzet van "Roparun" op voorhand al geslaagd als je al die mensen kunt motiveren om ervoor tegaan,Chapeau!! Ik ga deze web-blog ook op onze website van Kav vermelden zodat iedereen kan zien wat een kranige mensen we tussen ons hebben.
Nog vééééééééééééééél succes in je opzet en hopelijk niet teveel blaren op je gat!!!
Groetjes, Claire Bielen.