Supplements

zaterdag 30 mei 2009

De grote dag is dus aangebroken. Vanmorgen vroeg op (5u30). Richting zonhoven waar wij (3 kinesisten en ik) opgepikt zouden worden door Raf (Chauffeur) en Anita (catering) . Allez op richting Mechelen voor bijeenkomst en nog verdeling van matriaal, valiezen en andere spullen.
Vandaar gaat hhet richting Parijs . Wat doet een mens onderweg om de tijd te verdrijven. Eten, dutje, drinken, dutje, babbeltje, dutje. dutje, Onderweg enkele stops om de benen te strekken.
Aankomst in parijs (Dugny) om 13u30. Mooi groot park waar ht vol staat met mobilhomes, bussen, vrachtwagens en andere oestanden .. De voorbereidingen voor onze start worden getroffen te beginnen met ....eten. Daarna worden de fietsen voorzien van vlagje, zakje en routeplanner ,soort tom tom die werkt door aan een wieleke te draien en zo het blad met route door doet schuiven... enfin 16u05 ...3, 2, 1 en het team 239 is vertrokken ..
Wij van team 2 zitten momenteel 65km verderop de voorbereidiingen te treffen voor ons vertrek enja dat begint weer met ...eten . Er is keuzemenu geweldig... de catering is super. Maaltijden zijn verzorgd door CDO (centrum voor deeltijds onderwijs)Antwerpen.
De zon is van de parij, De sfeer zit erin ... We logeren hier int groen en moeten enkel wachten tot de runners voorbij komen voor de aflossing dat zal zijn omstreeks 9u... Van nu tot dan ga ik het rustig aan doen ... Zo, als mijn laptopke het niet laat afweten ben ik er weer morgen ergens tussen 2 shiften in... met het verslag van mijn eigen "tijdrit".
Het weer is en blijft ons hopelijk goedgezind... Ik zou zeggen : groetjes en voor ons liefst de wind vanachter .

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hei Renilde,

We stonden net buiten en voelden de wind vanachter, dus dat zit al goed.Wij duimen alvast voor je: sterke benen, weinig zadelpijn en vooral geen slapende muis!!!
Uit solidariteit gaan we vandaag ook fietsen.

Greetings,

The girls from Hasselt

Anoniem zei

We volgen je via de website en duimen voor je dat't fiepert !!

Go for it !

Knap van je !

Sara Simons zei

Hoi Renilde!
Ik hoop dat het allemaal prima lukt (heb daar eigenlijk wel geen twijfels over...)
Nog veel moed voor de laatste kmtjes!
Tot morgen!

Anoniem zei

Bonjour la France!

(Heb je je paspoort bij voor aan de grens,Renilde, anders sturen ze je ook nog terug..)

Het zit jullie daar precies heel erg mee en dat is fijn om te lezen.(Zouden die vurige tongen daar voor iets tussen kunnen zitten??)

Wij volgen je parcours en wensen je goede moed voor de volgende kilometers,

de Struikstraat

Edith zei

Renilde,

We zijn trots op je en je mag zeer zeker fier zijn op jezelf en deze prestatie. Uitmuntend gedaan. Dit gaan we vieren!!!! ;)

Edith en Hera

Anoniem zei

Proficiat, Renilde! We hebben deze dagen voor jou geduimd. Hartelijke groeten van Jean en José